Soeren Wesseltoft

Om mig

CV
Hvorfor er jeg fotograf? For mit vedkommende er det nysgerrigheden og kontakten med andre mennesker, der er drivkraften! Mødet med et andet menneske – på gaden – på rejse – eller en kunde, giver mig et kick af spændende oplevelse - og varme og nysgerrigheden blander sig. Hvordan skal dette ”minde” huskes rent billedligt? For mig er det vigtigt at den rigtige stemning og den respekt jeg føler for den portrætterede kommer frem i billedet. Det er vigtigt for mig at billedet ikke kun er lagret på computeren; men også i min egen erindring.


Som professionel – er det vigtigt at jeg kan sætte mig ind i kundens behov og ønsker. Hvis det er en virksomhed – er det vigtigt at opfatte firmaets sjæl/ånd og videregive det i de fotos som der bliver leveret!


Jeg er oprindelig uddannet som programmør og systemanalytiker. Har været pressefotograf hos dagbladet Børsen fra 1971 – 1987. Har siden været freelance og er leverandør af fotografier til det danske og europæiske erhvervsliv. Sideløbende har jeg illustreret over 100 bøger om hunde, heste og kulturelle emner.

Medlem af Dansk Journalistforbund/Pressefotografforbundet.


Foredragsholder
”Ansigt til ansigt” – ” Forsiden” – ”Fotografer din hund”
”Newfoundlands i Europa og USA”.


Udstillinger
”Hverdagsbilleder”
”Ansigt til Ansigt”
” 5 days in Olevano Romano”
”Fotos fra USA”

Kontakt
Roter dit håndsæt 90 grader